CRYRX86

EN UDSTILLING AF FRYD FRYDENDAHL

 

Fernisering Torsdag 5. december 17-20

Fryd Frydendahl udstiller hos c4 projects med en række nye værker, fra det fotografiske dagbogsprojekt CRYRX86.

I slutningen af 2018 var Frydendahl i gang med at forberede en udstilling sammen med sin ven Emanuel Blade. De to kørte fra København mod en glarmester i Måløv. En bil forbi passerer dem i høj fart, men Frydendahl når at opfange nummerpladen, ‘CRYRX86’. Frydendahl blev fanget af titlen, som gav en rungende genklang i en følelse, en følelse af fart. Ud fra denne oplevelse begynder hun at skabe en serie af dagbøger – en for hver måned, hvor hun forsøger at opnå frigørelse og indlevelse i farten og formen frem for det konkrete. Udstillingen hos c4 projects er et udsnit af disse bøger, bestående af en serie af dobbeltsiddede print for at mime bogen præmis.

Fryd Frydendahl deler sin praksis mellem New York og Danmark og har tidligere medvirket på en lang række udstillinger i både Danmark og udlandet samt udgivet flere fotobøger.

c4 projects organiserer og kuraterer udstillinger, der repræsenterer et mangfoldigt udsnit af den nyeste samtidskunst og vægter en undersøgende tilgang til kunst, kuratering og formidling. Udstillingsstedet præsenterer samtidskunst af høj kvalitet og synliggør yngre billedkunstnere fra både ind- og udland. Udstillingerne fungerer desuden som indspark i kunst- og samfundsdebatten.

Bag c4 projects står syv billedkunstnere: Luise Sejersen, Naja Maria Lundstrøm, Signe Ohayv Aarestrup, Marie Melchiorsen, Anne Munnecke, Camille Reyman og Rikke Ehlers Nilsson. CRYRX86 er kurateret af Signe Ohayv Aarestrup.

c4 projects er støttet af Statens Kunstfond.

Adresse: c4 projects, Dybbølsgade 60, 1721 København V.

Åbningstider:

Torsdag 5. december 17-20: Fernisering

Onsdag 11/12: 17-20

Lørdag 14/12: 12-15

Søndag 15/12: 12-15

Onsdag 18/12: 17-20

Lørdag 21/12: 12-15