Deltagende kunstnere:

Anders Bojen & Kristoffer Ørum, Lehman Brothers v. Kim Kilde & Peter Birkholm, Lisbeth Bank Nielsen, Michael Würtz Overbeck, Lise Borup, Marie Melchiorsen, Radhildur Ingadottir, Niels Pugholm og Line Sandvad Mengers.

Fernisering fredag d. 29. august kl. 17-20
Udstillingsperiode: d.30. august – 07. september 2014
Åbningstider hos c4 projects: Torsdage og Fredage 15-18, lørdage og søndage 14-17.
Desuden kan man i aftentimerne opleve Anders Bojen & Kristoffer Ørums værk “Et andet rum 2” udefra Dybbølsgade i tidsrummet 20-23.

 

FLYER_TESTERTESTER

Når kunstnere udstiller deres værker tager de ofte højde for udstillingssituationen og kommer derfor mere eller mindre bevidst til at arbejde stedsspecifikt og kontekstbaseret. Hvad sker der, hvis man tager værkerne ud af den oprindelige sammenhæng, de har været placeret i og genhuser dem i nogle nye rum? Hvad kan værkerne vinde, og hvad har de at miste? TESTER TESTER er een udstilling, som spreder sig over de tre kunstnerdrevne udstillingssteder c4 projects, OK Corral og NLHspace.

Dette er en udstilling, der dykker ned i de tre udstillingssteders bagkatalog for at vække værker til live, der allerede har været vist. Det er et eksperiment, der undersøger, hvordan flytningen af værker kan skabe nye perspektiver ved at genplacere, presse, udstrække, mase, stable, arkivere eller sætte dem i hjørnet. TESTER TESTER er et samarbejde mellem tre steder, hvis fysikalitet på forskellig vis inspirerer og skaber nogle rammer for den kunst, der udstilles. Hvor kunsten samtidig udfordrer og definerer, de rammer de overtager. Stederne vil i denne sammenhæng udnytte, at de befinder sig geografisk tæt på hinanden på Vesterbro. At det er muligt for et publikum at gå fra det ene sted til det andet.

OK Corral www.okcorral.dk Maltorvet 2 1799 København V
okcorralexhibit@gmail.com

c4 Projects www.c4projects.dk Dybbølsgade 60 1721 København V
info@c4projects.dk

NLHspace www.nlhspace.dk Vesterfælledvej 63 1750 København V
info@nlhspace.dk

 

 

Fotograf: Camilla Reyman

Foto 1-4: c4 projects,
Anders Bojen og Kristoffer Ørum: Et andet rum 2
Lisbeth Bank Nielsen: Myrmecologi,

Foto 5-12: NLH Space
Line Sandvad Mengers: Revolt (with rage and patience)
Michael Würtz Overbeck: THE DEATH OF A SIGNIFICANT OTHER
Lise Borup: Face
Lehman Brothers: Desire and Disappearance
Niels Pugholm: Østover – 1000 traner foldet af Das Kapital

Foto 13-15: Ok Corral
Marie Melchiorsen: French Craquelure
Radhildur Ingadottir: Presence (Layers of Time)