FRIVAGT

En udstilling af Sanne Lautrup

 

 

Fernisering: 16. november 17-20

Udstillingsperiode: 17/11-30/11-2018

Åbningstider: tirsdage 14-17, lørdage 12-14 og efter aftale.

 

I udstillingen FRIVAGT på c4 projects tager Sanne Lautrup udgangspunkt i et personligt erfaringsrum, hvorfra hun undersøger og tematiserer stilstand og bevægelse, gentagelse og insistereren med afsæt i hverdagens rytmer og rutiner.

Hendes praksis optegnes af et antal former, hun over en 10-årig periode løbende har bearbejdet. Formerne – fraklip og udklip, positive og negative konturer af inventarer fra bl.a. hjem – bevæger sig, kommenterer på sig selv og hinanden eller opløses i en kontinuerlig proces.
Billedarbejdet bliver en måde at orientere sig i verden på, en art overlevelsesstrategi, hvor registreringer fra tilværelsen opsamles og gives en form. Med de fortløbende forskydninger af formerne afsøger hun træghed og langsommelighed dels som modstand, dels som styrke både i arbejdsprocessen og i de endelige værker.

Sanne Lautrup (f. 1975) bor og arbejder langt ude på landet. Hun har tidligere deltaget i udstillinger i Danmark bl.a. på Hans Alf Gallery Kbh.; Galleri Slugen, Esbjerg; Forårsudstillingen på Charlottenborg, Kbh. og på Kunstnernes Efterårsudstilling i Den Fri udstillingsbygning, Kbh.