af Luise Sejersen

 

FERNISERING: Fredag 10. marts kl. 17-21
UDSTILLINGSPERIODE: 11. marts – 1. april
ÅBNINGSTIDER: Torsdag og fredag kl. 15-18, lørdag og søndag kl. 14-17

 

 

Udstillingen Metanoia drejer sig om at ændre perspektiv i en søgen efter andre mentale eller spirituelle rum parallelt med hverdagens.

Luise Sejersen er interesseret i måder at repræsentere en anden virkelighedsdimension i blandt andet førmoderne europæisk og persisk maleri. I nye collager undersøges udtryk for ydre og indre rum, symbolske overfor fotografiske og samtidighed af flere. Motiver og teknik fra det organiske verdensbilledes periode, blandt andet temperafarve, bladguld, arkitektur- og landskabsmotiver, møder fotografiske udklip. I processen forholder hun sig kritisk til den patriarkalske dualisme og organisering af verden, som fortsatte ind i den mekaniske tidsalder. Guldets betydning som både uskabt lys og det mest kostbare materiale udforskes i processen med at skabe billeder på en anden kosmologi i en nutidig postsekulær virkelighed.

Luise Sejersen bor og arbejder i København. Hun er uddannet fra Valand Academy of Fine Art i Göteborg og tog afgang fra Det Fynske Kunstakademi i 2014.